11 Şubat 2012 Cumartesi

ONLİNE AYAKKABI ALIŞVERİŞİNİN YENİ ADRESİ GEZGO.COM


ONLİNE AYAKKABI ALIŞVERİŞİNİN YENİ ADRESİ




Karşınızda GEZGO!

Kendi Ar-Ge ekibi ile Kendi kolleksyonlarını ve Dünya markalarını sunan GEZGO yeni bir trend-setter!


Giyilebilir, Gerçekçi ve Şık

GEZGO uçlarda gezmez. Dünya trendlerini kullanılabilirlik süzgecinden geçirerek en uygun fiyata en giyilebilir ve rahat hale getirerek ürünlerini beğenilere sunar.

GEZGO bir Ayakkabı sever

Gezgo için güzel bir ayakkabı her zaman seyredilmeye değer bir tablodur. Güzel bir ayakkabı heyecanlandırır, arzulanır ve yürüyüşe duygu ve ruh katar. İşte GEZGO bunları yaşamaya bayılır.


En İyi Fiyat

Gezgo bir ayakkabının gerçek değerini bilir. Gezgo sunduğu tüm ürünlere gerçek değerleriyle tüketicisine sunar. İndirimli satıyormuş gibi davranmaz.

Gezgo.com EN İYİSİ OLMAYA ADAY !!

Bizler istiyoruz ki, gözünüz kapalı alışveriş yapın. Nasıl olur acaba diye düşünmeden.Bu nedenle gezgo’nun önceliği kullanıcılarına, daha önce yaşamadıkları kolaylıkta bir alışveriş deneyimi sunmakta gezgo.com’dan satın aldığınız ayakkabıların rahatlığı, rengi, modeli, numarası ya da duruşuyla ilgili en ufak bir memnuniyetsizliğiniz olursa,  365 gün süre zarfında iade edebiliyorsunuz..




AYAKKABI ALIRKEN AYAKLARINIZI YORMAYIN
gezgo.com'da şu anda; kadın ayakkabılarında babet, stiletto, trendy, gece, spor, bot, çizme, topuklu ve platform kategorilerinde 908 adet Kadın, erkek ayakkabılarında klasik, comfort, fashion, sandalet, terlik, bot, elegant ve damat kategorilerinde 261 adet Erkek ve çocuk kategorisinde de 87 adet çocuk ayakkabısı bulunmaktadır.
Dünyaca ünlü markaların, uygun fiyatlar ile buluştuğu gezgo.com'da. Harley Davidson, Tommy Hilfiger, Kinetix, Camel Active, Caterpillar, Twigy ve daha bir çok marka bir arada.
50 tl üzeri kargolar ise ücretsiz !

2 yorum:

Blog Arşivi

Bu Blogda Ara