18 Mayıs 2012 Cuma

New in : Çiçekli Pantalon + Şort / Flower pant + short

Hadi artık bir an önce yaz gelsin, cıvıl cıvıl olsun her yer ve herkes. Çiçek baskıları, neon renkler, elbiseler, şortlar, sandaletler.... hepsi çıksın dolaptan ( tabi yaz gelsin diyip duruyorum ama çok da sıcak olmasın :) 
ya da yeniler girsin dolaba...Tabi ki yavaş yavaş başladım bende yaz alışverişime. Bugün aldıklarım semt pazarından, hem aradıklarımı bulup hem de uygun fiyata bulabildiğim tek yer. Bu arada pantalonun düğmesi yok, biliyorum zaten o yüzden uygundu, açıkcası da hemen sizinle paylaşmak istedim. 

Sevgiler

Come on come summer, get lively, and everyone everywhere. Flower Print, Neon colours, dresses, shorts, sandals... out of all of the wardrobe ( I want to come summer but not very hot :) or new clothes in the wardrobe... Of course, I've began summer shopping. My bought from bazaar today. Anyway, I know, there's no button of pants so fair price, obviously just wanted to share it with you.

Love








5 yorum:

  1. olsun cnm bir düğme dikmeye ne var. ne güzel böyle uygun fiyata yerlerin olması. hemdee pantalona bayıldımmm ben güle güle kullan şeker;)

    YanıtlaSil
  2. Pazarlarda bazen çok güzel şeyler oluyor senin aldıklarında buna örnek :)) Ben şortuna bayıldımmmm :)) Havalar biraz daha ısınsa da şortlarımızı giysek...

    Blogumda Bvlgari-Jasmin Noir parfüm seti çekilişi var beklerim :)
    http://zepsworld.blogspot.com/2012/05/cekilissss-bvlgari-jasmin-noir.html

    YanıtlaSil
  3. ModaLiza : Aynen, bende hiç kaçırmıyım dedim, sağol tatlımm :)

    Zeps World : İlk başta tereddüt etsem de şort için şimdi iyi ki almışım diyorum. Birazdan blogundayım :)

    YanıtlaSil
  4. like all this flower print things!

    http://my-vegan-style.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. çok yakışmış benim gözüm ayakkabılarda gözümü alamıyorum böyle güzel olucak ama ayaklarınız bu ayakkabılar hakkını alsın bende mümkün değil

    YanıtlaSil

Blog Arşivi

Bu Blogda Ara