29 Ocak 2014 Çarşamba

TOMMY HILFIGER’DAN OKUL YILLARINI HATIRLATAN MASUM BİR AŞK!

Yılın en aşk dolu gününde TOMMY HILFIGER, sizi okul yıllarınızın masum aşklarına doğru keyifli bir yolculuğa çıkarıyor. Aşkınıza gençlik enerjisi katan koleksiyon, sevgi dolu bir gün vaat ediyor.




TOMMY HILFIGER, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde 2013 Sonbahar-Kış koleksiyonu ile kolej aşklarına vurgu yapıyor. Feminen çizgilerin ön planda olduğu kadın koleksiyonunda yer alan puantiyeler ve geometrik desenler, kazak, bluz ve elbiseleri adeta sarmalıyor. Pembe, fuşya, kırmızı ve bordo detaylarla enginleştirilmiş çizgiler, ekoseler koleksiyonun dikkat çeken parçaları arasında yer alıyor.




TOMMY HILFIGER 2013 Sonbahar-Kış Erkek Koleksiyonu ise kampüs hayatından ilham alarak, klasik görünüme yeni bir tazelik katıyor. Zengin renkler sıra dışı motiflerle sofistike bir görünüm sunuyor. Koleksiyonun genelinde sergilenen bu duruş, kolej kültürü ile birlikte günümüzdeki centilmenlik anlayışına vurgu yapıyor. Modern baklava desenleri, ekoseler, çizgiler de kolej atkılarıyla kombinlenerek TOMMY HILFIGER tarzına güçlü bir görünüm kazandırıyor.
Koleksiyonda teknoloji dünyası ile modayı buluşturan ve günlük hayatın bir parçası haline gelen aksesuarlar da sevginizi anlatmanız için keyifli bir alternatif sunuyor.




image-pr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara