3 Temmuz 2011 Pazar

Saat&Saat'den Temmuz Bülteni

899 TL

899 TL

Tasarımlarıyla sofistike kadının hayatına ışık tutan Burberry, yeni tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Safir cam, 5 ve 10 metreye kadar su geçirmezlik özellikleriyle Burberry, modern ve zarif kadınların bileklerinde çok şık duracak.

419 TL

Michael Kors, yaz aylarına özel hazırladığı modelleriyle moda severleri şaşırtmaya devam ediyor. Neon renklerin canlılık ve enerji kattığı modellerde silikon kayışlar önemli detaylar arasında yer alıyor.

1,199 TL

1,199 TL

Emporio Armani, Tasarım ve donanım bakımından özenle üretilen modeller, seramik materyalden üretilmesiyle de tercih edenlere şık ve marjinal bir koleksiyon sunuyor. 

719 TL

DKNY, bu sezon modern ve klasik tarzlarda karşımıza çıkıyor.Altın renklerin hâkim olduğu modellerde sedef kadranlar, kristal cam ve parlak taşlı bezelerde göze çarpan detaylar arasında. 

269 TL

269 TL

Her sezon kadınların günün her saati kullanabileceği sıra dışı modeller tasarlayan Guess, yeni koleksiyonunda gümüş renkte dizayn ettiği kadranlarda, 30 adet parkla taş kullanması koleksiyonu sadelik ve şıklıkla bir araya getirmiş. Guess’in en özel ve dikkat çekici koleksiyonları arasında yer alan modeller, 10 atm’e kadar su geçirmezlik özelliğine sahip. 

' DEN

1 yorum:

Blog Arşivi

Bu Blogda Ara