31 Ekim 2012 Çarşamba

The Outfit...






Ceket / Jacket : Koton
Tayt / Tight : Zara
Çanta / Bag : Vintage Chanel

28 Ekim 2012 Pazar

The sweet sweatshirt ♥

Birkaç post öncesinde yayınlamış olduğum sweatshirt modasına uymaya başladım bende, sanırım beni sık sık bu yeni trendle görmeniz mümkün. Artık biliyorsunuz ki şıklığı rahatlık olunca daha bir seviyorum. 
Instagram'dan takip edenler bilir fotoğraf makineme yeni lens aldım sonunda ve bu görsellerde ona ait...
Sevgiler









Ceket / Jacket : e-bay
Kolye / Necklace : Accessorize
Çanta / Bag : LV
Jean : Stradivarius
Bot / Boot : gezgo.com

26 Ekim 2012 Cuma

Tüvit Ceket + Vintage

Küçükken bayramlarda hatırladığım; annem hep yeni kıyafetler giydirirdi bize, sebebini bilmiyorum ve hala bir açıklama yok ama bu totemi seviyor ve devam ettirmeye de çalışıyorum sebepsiz.... Instagramda takip edenler bilir, tüvit ceketim yeniler arasında ve bayramın ilk günü de tercihim oldu. Vakit bulup da dış mekanda çekim yapamadım ama eve gelip sizin için çalışmalara başladım :) Zaten soğuk havaların yaklaşması sebebiyle  iç mekan çekimlerine alışmak lazım, ne dersiniz? :) Unutmadan iyi bayramlar herkese :)









Tüvit CeketTweed Jacket : Topshop
Kolye / Necklace : Vintage
Tayt / Tight : Zara
Bot / Boot : Bershka
Çanta / Bag : Vintage

24 Ekim 2012 Çarşamba

Smoking Slippers = Loafer

Dünya da hızla ilerleyen yeni trend : Smoking Slippers. Bizim bildiğimiz dilde ise loafer, bu trend bir çoğuna göre beğenilmezken bir çoğuna göre de vazgeçilmez haline geldi. Bende beğenen taraftayım henüz bir tane edinemesem de hayranlıkla bakıyorum. Rahat, stil, kendinden emin görünüşüne bayılıyorum. Ve en güzeli de topuklu ayakkabının yerine de kullanılabilecek kadar şık. En yakın zamanda sahip olmam dileğiyle :)


22 Ekim 2012 Pazartesi

H&M Divided Grey Koleksiyonu

Bu sonbaharda H&M’in Divided Grey konseptinde, Grunge esintili, keskin hatlı tarza sahip, kızlara yönelik yeni bir koleksiyonu yer alacak. Koleksiyon, bireysel stil kazandıran ayrıntılı parçalardan oluşuyor. Gri ve siyah tonlarında tasarlanan; deri motosikletçi ceketi, dar kesim kot ve bilek boyu pantolonlar, kapüşonlu elbiseler, drapeli spor ceket ve ince trikolardan oluşuyor. Divided Grey lookbook görsellerinde yer alanlardan biri de, ünlü İngiliz model Alice Dellal.

Divided Grey, 1 Kasım’dan itibaren dünya çapındaki 300 H&M mağazasının yanı sıra Türkiye’de de İstinye Park H&M mağazasının Divided departmanında satışa sunulacak.








20 Ekim 2012 Cumartesi

Çizgili severim ♥

Ne giysem sendromuna takıldığım bir gündü fakat sonunda ruh halime uygun bir seçim yaptım. Semt pazarından aldığım bu çizgili bluz e bayıldım diyebilirim. Bu kış sanırım en çok tercihlerimden bir olacak olan ispanyol paça jean ile kombinledim. Giyinmenin insan üzerinde müthiş bir etkisi olduğuna inanıyorum. Eğer üstümdekilerden memnun değilsem vay yanımdakilerin haline :) Tüm gün başlarının etlerini yer dururum, oldu mu böyle, ya acaba kolye de taksa mıydım...O yüzden çıkmamdan 1 saat önce hazırlıklara başlıyorum tabi bazen bu zaman uzayabiliyor ve artık kimsenin başının etini yemiyorum. Neyse fazla uzatmadan herkese mutlu, eğlenceli, bol kahkası olan bir haftasonu diliyorum :)

Sevgiler ♥







Jean : Koton
Gözlük / Sunglasses : Vintage
Yüzük / Ring : Mango

19 Ekim 2012 Cuma

15 Ekim 2012 Pazartesi

Güzel bir günden ...

Sabah, odama sızan neşeli güneş ışığıyla pazar gününe uyandım. Güzel bir kahvaltı ardından biraz spor ve evrene bol bol olumlu mesajlar göndererek... Bugün ilk işim bir arkadaşımın dükkan açılışına gitmek oldu. Çekmeköy de bulunan Kardiyum avm de açtığı Miorre mağazasıyla bizlere bol ikramlı ve güler yüzlü bir karşılama sunan Ebrucuğuma çok teşekkür ediyorum. Eğer sizlerin de yolu o taraflara düşerse uğramadan geçmeyin derim. 






Tabi ki bu güzel havayı değerlendirmeden olmazdı. Yolumuz Çekmeköy'e düşmüşken Şile'ye uğramak gerekir dedik ve yollara düştük. He unutmadan yola çıkmadan önce topuklularla bir pazar günü geçirmek bana eziyet olacağından gördüğümüz ilk ayakkabı mağazasından bir spor ayakkabı aldım. Pek uymadı farkındayım ama yine de çok güzel bir gündü :)






T-shirt : H&M
Kalem Etek / Pencil Skirt : Topshop
Ayakkabı / Heels : Mango
Portföy / Clutch : Mango

Blog Arşivi

Bu Blogda Ara