30 Eylül 2012 Pazar

Bir cumartesi gecesi telaşı...

Gideceği yere tam zamanında giden dakik insanlara her zaman hayran kalmışımdır. Belki de hiçbir zaman öyle olmayacağımdan, kim bilir... Son anda hazırlanmaya başlarım ve işte kıyamet o zaman kopar bizim evde. Ayy ben ne giyeceğim?  Hiçbir şeyim kalmamış! Ayakkabılarım nerede? Off buna bu çanta uymadı! .... diye uzar bu liste :) Hayır tüm gün ne yaparsın da hazırlanamazsın dimi? Yok illa geç kalacağım..
Instagram'da beni takip edenleriniz varsa dün akşam son anda 'hangisini giysem acaba' diye telaşa kapılmama şahit olmuştur zaten :) Ama neyse ki iyi hissettiğim bir şeyler bulabildim. Vee zamanında ordaydım :) Aslında her zaman geç kalan biri de değilim, arada sırada işte : p :)))
He bu arada geç kaldığını sanan ben, fotoğraflarını evden çıkmadan çektirip iyi bir blogger olmayı da unutmadı !
Not : Instagram'dan takip etmek isterseniz eğer : @tobeshsstyleworld yazarak beni bulabilirsiniz..

Sevgiler ♥








T-shirt : H&M
Etek / Skirt : Vintage
Ayakkabı / Shoe : Kemal Tanca
Portföy / Clutch : Vintage
Kolye / Necklace : Vintage

29 Eylül 2012 Cumartesi

Inspiration 4 ♥











Alıntıdır : Fashionising.com, The Sartorialist, MyvintageVogue.com

28 Eylül 2012 Cuma

ADR at H&M Kolesiyonu Paris'te tanıtıldı!

Dün gece, Paris moda haftası zirvesinde, teatral yönü olan abartılı bir parti ile AdR at H&M koleksiyonu tanıtıldı. Moda ikonu Anna Dello Russo ile H&M’in ev sahipliğinde düzenlenen Paradis Ball, Paris’in ünlü gece kulübü Paradis Latin’de gerçekleşti.



24 Eylül 2012 Pazartesi

Kışlıklar dolaba

Geçen hafta bir anda serinleyen havalara istinaden hafta sonu kendimi direk dolabımın karşısında buldum. Ve artık kışlıkları yavaş yavaş çıkartma zamanı geldi dedim. Ama tabi bir anda hepsiyle uğraşmanın nasıl bir eziyete dönüşeceğini bildiğimden ilk önce ayakkabılardan başladım (sanki bunlar eziyet değilmiş gibi). Farkettim ki alışveriş zamanı gelmiş. Tabi bunları gören babam bana ''kızım hala alışverişi düşündüğüne inanamıyorum, bizim zamanımızda...'' diye başladı cümleye, gerisini tahmin edersiniz ki iyi bir nasihat yumağı.. :) Velasıl yorgun geçen bir hafta sonu ile bir anda havaların ısınması, eskilere göre pastırma sıcaklarının gelmesiyle bu kadar yorgunluğa hayıflanmadan da geçemedim. Biz bayanların işleri neden bu kadar zor ki ....

Sevgiler ♥










Güzel bir gün ♥

Rahatlığı seçtiğim bir pazar günü oldu benim için... Her zamanki gibi keyfim, huzurum ve her şeyden önemlisi sağlığımın yerinde olduğu güzel bir gün bitti. Güzel günlerin devam etmesi dileğiyle herkese iyi haftalar ♥





T-shirt : Mango
Pantalon / Trousers : Bershka
Şal / Scarf : Mudo

Blog Arşivi

Bu Blogda Ara