30 Mayıs 2011 Pazartesi

Bir Kombin +++

Bu yaz bir davet için uygun bir kombin tulum ile.....


Payless ShoeSource + Tulum'um ♥

Payless ShoeSource! Bu markayı birkaç ay önce keşfettim. Hem fiyatları çok uygun hem de beğenebileceginiz tarz birçok ayakkabı, terlik.. çeşitleri var. Ne zamandır da pudra pembesi bir ayakkabı arıyordum. İşte tam bu nokta da karşıma çıktı Payless ShoeSource. Dediğim gibi uygun bir fiyata aldığım bu cicileri sizinle paylaşmak istiyorum. İstanbul da Cevahir ve Optimum Alışveriş merkezlerinde bulabilirsiniz. :) 



Fiyatı : 45 TL

Bi deeee çok şirin bir tulum aldım. Bu yaz elbise ve tulum tercihim hem cok rahat hem de heryere kombine yapılabilir. İşteee tulum'um :))) ♥


Fiyatı : 49,9 TL

Sevgilerrrr ♥


Melissalarım geldiiiii ♥

Tam 15 gundur bekledigim Vivienne Westwood Melissa'larım geldi. B-A-Y-I-L-D-I-M!!!






23 Mayıs 2011 Pazartesi

Ayakkabı aşkı adınaaaa ♥

Bende birçok kadın gibi ayakkabı asığıyım. Aldıkca resmen doymuyorum :) Ahh hep diyorum; kadınlar olmasa bu sektörler ne üretecek :))) Almak istedigiklerimi sizinle paylaşmak istiyorum. Siz hangisini begendiniz?










17 Mayıs 2011 Salı

Koton'da Türkan Şoray esintisi

Ajda Pekkan'dan sonra Yeşilçam'ın sultanı Türkan Şoray'ın da t-shirtleri Koton markası ile raflarda yerini aldı. Koton her geçen yıl daha da kendini aşmaya ve geliştirmeye başladı. Bir türk markasının dünya sokak modasında adını duyuruyor olması da ayrı bir gurur bizim için. Tebrikler KOTON :) Vee işte o t-shirtlerden bir kısmı :




16 Mayıs 2011 Pazartesi

2011 Cannes Film Festivali

Bu yıl yapılan Cannes Film Festivali'nden kareler :

                                                 Aishwarya Rai



                                                     Rachel Mcadams


                                                   Uma Thurman


                                                   Karolina Kurkova


Twist ve Ajda Pekkan

Her zaman kıskandıgım birşeydi sanatçıların moda ile buluşması. Kıskanmamın sebebi; sürekli Amerika' da, İngiltere'de ünlülerin ya kendi markalarını cıkartmaları ya da bir markaya tasarım yapmaları. Neden bizim ülkemizde olmuyor diye de hayıflanırdım ama artık biz de bu keyifli akımı başlattık, hem de bir idol ile Ajda Pekkan!! Müthiş bir kadın bence, tasarımları da öyle olmuş.
Bknz : 





14 Mayıs 2011 Cumartesi

Twilight serisinin güzeli Ashley Greene

Twilight - New Moon - Eclipse ve gelmesini heyecanla bekledigim Breaking Dawn. Müthiş bir kurgu, hayalgücü. Müptelasıyım anlıyacagınız :) Tabi oyuncuları da bir o kadar iyiler. İşte onlardan biri Ashley Greene nam-ı deger Alice. Filmdeki halinden cok cok daha güzel bir kadın tabi ki, ama bir de geceler ve davetler için özendigi kadar günlük hayatına da özen gösterse.....
Bknz:


Yılın trend rengi ile zarif tasarlanmış bu elbiseye bayıldım






+10







11 Mayıs 2011 Çarşamba

Mulberry çantası isteyen var mııııı?

Gece gece öyle sitelerde dolanırken www.gittigidiyor.com adresine şöyle bir bakayım dedim. Gerçekten bu çin - japon üretimleri bir harika. Ve işte Mulberry Alexa model çantanın iyi mi iyi bir benzeri. Fiyatı da gayettt uygun. Bence kaçırmayın! Ben öyle yapacagım.

İyi geceler  ♥

http://urun.gittigidiyor.com/JAPON-ST-MULBERRY-TARZ-RETRO-CANTA_W0QQidZZ39477754


9 Mayıs 2011 Pazartesi

Melek kanatlı kolye isteyennn

Kırmızı ve Pembe nin aşkınaaa....

Bu sezonun en trend iki kombine rengi, kırmızı ve pembe. Bana gecen sene bu uyumu sorsalardı; düşünmeden 'olmaz' derdim. Yaz mevsimini özlememden mi yoksa renkler gerçektende uyumlu oldugu için mi bilmem ama en kısa zamanda bu kombineyi bir davet ya da bir yemek te denemek istiyorum. Ama tabi su da cok önemli ki; bu renklerin uyumunu yakalayan kumaşın cinsi. Ben saten ya da şifon kumaşın cok yakışacagını düşünüyorum. Ya siz?






6 Mayıs 2011 Cuma

Merhaba

Uzuuuun bir süreden sonra tekrar merhaba herkese..... :)


Blog Arşivi

Bu Blogda Ara