28 Şubat 2011 Pazartesi

83. Academy Awards

Bu sabah 04.00'e kadar dayanıp izledigim 83. Akademi Ödülleri sahiplerini buldu, peki neler giymişler? Bakalım : 


Natalie Portman - ''Black Swan'' filmindeki performansıyla ününe ün katan Natalie, bu yılın renklerinden mürdüm morunu secmiş, hamileliğinden dolayı da oldukca rahat bir elbise seçmiş. Fena da olmamış


Aishwarya Rai - Ünlü Hint güzeli Aishwarya kahverenginin en güzel tonunu kullanmıs, sade ve cok cekici olmuş.


Scarlett Johansson - Bana eski bir perdeden tamamlanmış gibi hissettiren bu elbise renk acısından begenimi aldı.Modelini begenmedim.


Gwyneth Paltrow - Elbisenin rengi de modeli de benim tarzım degil ama Gwyneth'e herşeyi yakıştırıyorum.


Halle Berry - İşte buu! Gercekten cok begendim. Ten renginde tüllerle süslenmiş bu elbise favorim oldu!


Mandy Moore - Elbisenin rengi itibariyle bana su akıtısını anımsatıyor. Cok zarif ama keske o bel kısmını sonradan degil de düz olarak dikilseydi. Yine de hoş olmuş.


Cate Blanchett - Vintage, harem ve Britsh havası veren bu elbisenin modelinden ziyade renklerini begendim. Ama oldukça asil bir görüntüye sahip olan Cate'e herseyinde yakıştıgını düşünüyorum.


Sandra Bullock - Bir kumrala yakışabilecek en güzel renktir kırmız. Modelse cok kadınsı. Favorilerimden biri de bu elbisedir!

23 Şubat 2011 Çarşamba

Alışverişşşşşş

Herkese merhaba,

Bir süredir yazamadım, maalesef bazı saglık problemleri yasadım. Şimdi ama cok iyiyim :) En son yaptıgım alışverişimi sizinle paylaşmak istedim. 
Haftasonu da bir anda Taksim'e gidesim geldi, uzun zamandır gitmemiştim, cok iyi geldi. Hava da bende yanaydı, kalabalık desen enfesdi. Ne zamandır Terkos Pasajına da gitmemiştim. İçeri girdigim andan itibaren insanlar tüm tezgahları doldurmuslardı. Tam bir pazar havası harika .... 
Terkos pasajını bilmeyenler için söliyim. Bir sokak arasında küçük dükkanlar halinde tezgahlar kurulmus ve hem orjinal ürünler bulma sansınız fazla hem de fiyatlar cok uygun. 5 TL'ye tişortler bulabilirsiniz mesela..
Gelelim ben neler almışım ve ne kadar?










21 Şubat 2011 Pazartesi

DIY Projem :)

Her zaman kendimce birşeyler tasarlamayı sevdim fakat bunu eyleme dökmek benim için bir cesaret işiydi. Yaptıgım birtakım dıy lar olmadı mı oldu ama küçük projeler :) şimdiyse ilk olarak bir clutch ile başladım işe. Umarım tasarladıgımı dogru uygulayabilmişimdir :) Ve umarım begenmişsinizdir ....




18 Şubat 2011 Cuma

Cok cici hediyelerrrr

Bu şeker hediyeleri almak için Tıktık



Fashion Design By Cns'den

Newyork'un Stil dahisi Zac Posen....

2007 - 2008 yıllarında Vakko ile yaptıgı koleksiyon ile tanıdık Zac Posen'ı. Eski ve yeniyi , modern ve klasigi, vintage ve up to date karışımını ziyadesiyle begenilere sunan bir tasarımcı o, kendine has tarzıyla adını her geçen gun daha cok duyuran Zac Posen'den birkaç renkli kare :











Anna Sui Cicileriii :)

Bayılıyorum Anna Sui'ye.....
Baksanıza su cicilere :)







Alexander Mcqueen esintisi

Geçen yıl bu zamanlar ölü bulunan Alexander Mcqueen'in yerine gecen yaz baş tasarımcı Sarah Burton geldi Gucci Tarafından. Ve bence başarılı da görünüyor.
Ve Alexander Mcqueen Spring - Summer 2011 koleksiyonunu,,,,, begendiniz mi?







15 Şubat 2011 Salı

Sokak Stili : Jessica Biel

                                                          JESSICA BIEL


Blog Arşivi

Bu Blogda Ara